Jägaregatan

Jägaregatan 2-10 & Mjölnaregatan 1-15

Område: Mörarp

Mörarp är en tätort i Helsingborgs kommun och räknas ibland som en förort till Helsingborg då de flesta boende studerar eller arbetar i staden. Mörarp är ett modernt villasamhälle med tillgång till skola, fritidsgård och idrottshall. Mörarp blev en av stationerna på den järnväg som 1875 byggdes mellan Helsingborg och Hässleholm, vid början av 1970-talet slutade tågen stanna i Mörarp, men upptogs igen 1991 och därav har de boende tillgång till järnvägsstation i Mörarp.

Fastigheten i Mörarp är byggd 1974 och består av 52 radhus i 1-plan i varierande storlekar mellan 1 till 4 rum och kök. Radhusen har en trädgård alternativt en uteplats som tillhör lägenheten. En utvändig renovering i form av tak och fasader kommer att äga rum 2013/2014.

Karta och områdesinfo: klicka här