Ardennervägen

Ardennervägen 5-57

Område: Helsingborg, Laröd

Området Laröd är beläget längs landborgskanten norr om Helsingborg. Laröd har en fotbolls- och gymnastikförening vid namn Hittarps IK, som är en av Helsingborgs största klubbar och spelar på Laröd IP. Laröd omges av ett högt naturvärde med Kulla Gunnarstorps naturreservat i norr och Christinelunds ädellövsskog i öster. Söder om Laröd ligger även Sofiero Slott, med sin slottsträdgård som är ett populärt turistmål. Byn innehar också två skolor, affärer, bibliotek, vårdcentral och ridklubb.

1989 byggdes fastigheten på Ardennervägen 5-57 och består av radhus i 1 eller 2 plan i varierande storlekar från 2 till 5 rum och kök. Till varje radhus ingår ett förråd och en garageplats.

Karta och områdesinfo: klicka här

 

 

Visningsvideo: