Larmvägen

Larmvägen 22-32

Område: Helsingborg, Västra Fredriksdal

Fredriksdal är en stadsdel i Helsingborg, beläget i stadens östra delar. Väster om bostadsområdet ligger Fredriksdal museer och trädgårdar som är Sveriges näst största friluftsmuseum uppbyggt kring en herrgårdsliknande huvudbyggnad. Museet innefattar äldre stadskvarter från Helsingborgs centrala delar, äldre allmogegårdar med ängar från Skånes olika delar, botanisk trädgård med Skånes alla vilda växter och Fredriksdalsteatern.

I fastigheterna på 3-plan på Larmvägen 22-32 finns totalt 114 lägenheter med tillhörande parkeringsplats. Lägenheterna finns i varierande storlekar mellan 1 till 5 rum och kök. Fastigheterna är renoverade mellan åren 1999-2002 och ligger i ett trevligt område med stora grönytor och har även en lekplats.

Karta och områdesinfo: klicka här